Danmarks mest solgte scooter

PGO er Danmarks mest solgte scooter. Succesen skyldes, at PGO-scooteren er skræddersyet til det danske vejr. Og hvad angår pris, drift og vedligeholdelse er den indbegrebet af value for money.

PGO blev grundlagt i 1964 og var blandt pionererne inden for fremstilling af scootere i Taiwan.
Fra 1972 til 1982 indgik PGO et teknisk samarbejde med italienske Piaggio, som er producenten bag Vespa. PGO blev lanceret på det europæiske marked i 1988.
De første scootere var af Vesta-typen, siden kom der CVT -scootere til, og i dag er sortimentet udvidet med Quads og Buggy.

I Danmark er PGO det mest populære scooter-mærke, og bruges bl.a. af Post Danmark.

Fun in Life

Alle PGO’s produkter bliver fremstillet ud fra virksomhedens kernefilosofi, Fun in Life.
Ved løbende at tilføre innovative ideer og nye koncepter til deres produkter, er det PGO’s mål at bringe sjov og glæde i folks liv – uden at gå på kompromis med kvalitet.

Kvalitetskontrol

PGO har fokus på at levere kvalitetsprodukter, der sikrer fuld tilfredshed hos deres kunder. Derfor arbejder virksomheden konstant med ny teknologi og innovation, og alle deres produkter kommer løbende igennem tests og kvalitetskontrol.

PGO er et anerkendt scooter-mærke verden over og har, foruden et ISO-9001 certifikat, fået adskillige priser for både design og kvalitet.